18/12/2020

İl Tarım Müdürlüğünce gerçekleştirilen proje kapsamında %70 DAP Bölge İdaresi Başkanlığınca hibeli olarak geçtiğimiz Temmuz ayında dağıtımı yapılan 149 adet seyyar süt sağım makinesine olan yoğun talep üzerine, İl Müdürü Özkan YOLCU’nun girişimleri ile ikinci bir proje olan “Iğdır İlinde Çiğ Süt Hijyeni ve Veriminin Artırılması” Projesi gerçekleştirildi.

Süt Üreticilerine %70 Hibeli Seyyar Süt Sağım Makinesi dağıtıldı.

İl Tarım Müdürlüğünce gerçekleştirilen proje kapsamında %70 DAP Bölge İdaresi Başkanlığınca hibeli olarak geçtiğimiz Temmuz ayında dağıtımı yapılan 149 adet seyyar süt sağım makinesine olan yoğun talep üzerine, İl Müdürü Özkan YOLCU’nun girişimleri ile ikinci bir proje olan “Iğdır İlinde Çiğ Süt Hijyeni ve Veriminin Artırılması” Projesi hayata geçirildi.

Talepte bulunanlar arasından kura ile belirlenen 50 üreticiye %70’i Iğdır İl Özel İdaresince karşılanan süt sağım makinalarının dağıtımı yapıldı.

Dağıtımda; “Tarım ve Hayvancılık alanında Bakanlığımızın verdiği yetkiler dahilinde her türlü desteği ve yardımı en iyi şekliyle yapmaya çalışmaktayız” diyen İl Müdürü Özkan YOLCU üreticilere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

0 Paylaşımlar

 

Benzer Haberler

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir