MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

15/09/2024

Aziz Gün Bey, Iğdır’a atanınca hemen ziyaretine gidemedim. Ama telefonla birkaç kez konuştuk. Geçen hafta makamında ziyaret etme fırsatım oldu.

Beni son derece nazik ve hürmetkar karşıladı. İkramını alırken benim soruma da cevap veriyordu. Erzincanlı. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Uzun yıllar Erzincan’da çeşitli kademelerde öğretmenlik, idarecilik ve 9 yıl Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış. Yani son derece bilgili deneyimli birisi.

Boylu, poslu, çıtkırıldım kalem efendisi görünümünden uzak, tam bir levent yapısında. Sesi de fiziği ile uyumlu Davudi. Ama o heybetli yapısının altında tam bir Anadolu insanının nezaketi, mazbut kemaleti okunuyor.

Erzincan deyince aklıma hemen AKP Milletvekili Sebahattin Karakelle geliyor. Kendisiyle tanıştığımı, çok muhterem birisi olduğunu, hala zaman zaman görüştüğümüzü söylüyorum. Ortak dostumuz olması ikimiz arasında bir muhabbet bağı kuruyor..

(AKP İl Başkanı Av.Mustafa Buluş-Milletvekili ve Iğdır Koordinatörü sebahattin Karakelle-AKP Merkez İlçe Başkanı Kurban Oluz büromu teşrifleri anısına)

Okulların yeni açılması nedeniyle iş yoğunluğunu düşünerek izin isteyip kalkıyorum. Bütün ısrarıma rağmen beni merdiven başına kadar uğurluyor.

Böylesi değerli, bilgili, tecrübeli birinin ilimize atanması Iğdır ve öğrencilerimiz için bir şans diye geçiriyorum içimden.

Kendilerine bir kez daha HOŞGELDİNİZ-GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYOR, sevgi saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

Benzer Haberler

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir