DİLİCU’NDA CEP TELEFONU

DİLİCU’NDA CEP TELEFONU
26/12/2022
Iğdır’da, kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak isteyen vatandaşlar, Dilucu Sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.
Türkiye dışından getirdikleri telefonu kullanabilmeleri için IMEI kaydını yaptırması gereken vatandaşlar 2023 yılında daha yüksek kayıt ücreti bedeli ödememek için Dilucu sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.
Özellikle, Van, Erzurum, Kars, Ağrı illerinden Iğdır’a gelen buradan da Aralık ilçesinde bulunan Nahçıvan’ı Türkiye’ye bağlayan Dilucu sınır kapısında Telefonlarını kaydetmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oluyor. Dilucu sınır kapısından giriş çıkış yaptırarak yurt dışı işlemini yaptıran vatandaşların yoğunluğu gümrük çalışanlarını da zor duruma sokuyor.
IMEI kayıt harcını 2 bin 732 TL’den yaptırmak isteyenler bu yola başvuruyorlar.. 2023 yılında ise IMEI kayıt ücretinin 6 bin 91 TL , yurt dışı çıkış harcının da 300 lira olması bekleniyor. Haber: Zeki Şıktaş

Latest posts by Haber Editörü (see all)
- Uzun zamandan beri araç giriş çıkışına kapalı olan Nahçıvan -Dilucu sınır kapısı yeniden açılıyor. - 1 Şubat 2023
- DAP’ın 2023 Yılında Destekleyeceği Projeler Açıklandı - 1 Şubat 2023
- ALİ BABACAN: ‘Biz iş odaklıyız, onlar kişi odaklı’ - 31 Ocak 2023
- KARS BÖLGESİ VHO’NUN BAKANLIK ONAYLI SUNİ TOHUMLAMA KURSU BAŞLADI - 31 Ocak 2023
- KIŞ NEREDEYSE BİTECEK YENİ KAR YAĞIYOR - 31 Ocak 2023

Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.